Jan Mulder bouw

De passie voor het bouwen zit mij al heel lang in het bloed, na jarenlang in de bouw te hebben gewerkt heb ik alle fijne kneepjes van het vak in mijn vingers, daarnaast heb ik jarenlange ervaring in het uitvoeringsvak, inkoop, aanbesteding, aansturing, onderhandeling met onderaannemers en alles wat verder komt kijken bij het omzetten van uw idee in uw droomwoning.

 

Nieuweweg Hattem verbouwIn 2014 heb ik eindelijk de stap gezet om mijn eigen bedrijf op te starten. Wij voeren uw project van het begin tot het eind zelf voor u uit, dit in nauw overleg met u.

U kunt bij ons terecht voor al uw bouwwensen, of het nu gaat om een dakkapel of een complete restauratie, verbouw of nieuwbouw van uw woning, voor ons is geen project te gek. Uiteraard kunnen wij u op al deze vlakken van een passend advies voorzien.